GDPR

Kdo jsem

Renata Nováková
IČO: 03550401
Sídlo: 278 01, Zlončice 95

Jaké shromažďuji osobní údaje a proč je shromažďuji

Uživatel souhlasí, při odeslání poptávkového nebo kontaktního formuláře se zpracováním svých osobních údajů, správcem webových stránek www.ucetni-sluzby.com, kterou je Renata Nováková, 278 01, Zlončice 95, o ochraně osobních údajů a obecného nařízení EU č. 2016/679, o ochraně osobních údajů, souhlas se shromažďováním, zpracováním a uchováním svých poskytnutých osobních údajů.

Veškeré odeslané osobní údaje budou shromažďovány, uchovávány a zpracovávány za účelem kontaktování uživatele ve věcech obchodní činnosti správce, tj. zasílání obchodních sdělení správce. Osobní údaje budou zpracovávány a uchovávány neautomatizovaným způsobem v elektronické podobě. Odeslané osobní údaje nebude správce poskytovat třetím osobám.

Uživatel bere na vědomí, že je oprávněn získat od správce informace, jaké osobní údaje o něm správce zpracovává, v případě jejich nepřesnosti nebo neúplnosti má právo na jejich opravu, doplnění či výmaz, má právo vznést námitku, má právo na omezení zpracování jeho osobních údajů a právo na přenositelnost jeho osobních údajů, vše v souladu s platnými právními předpisy, upravujícími ochranu osobních údajů. Tento souhlas uživatel uděluje na dobu 5 (pět) let ode dne jeho udělení. Uživatel současně bere na vědomí, že je oprávněn tento souhlas kdykoliv odvolat a to e-mailem, zaslaným na adresu: info@ucetni-sluzby.com. Uživatel je oprávněn v případě porušení povinností správce v oblasti nakládání s jeho osobními údaji podat stížnost u příslušného dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz.

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít